Populära inredningsbloggar

Idag finns det bloggar om det mesta, oavsett om du vill läsa om kändisar, bilar, mode eller make up finns det garanterat en blogg för dig. Ett annat populärt ämne är hem och inredning. På bloggar som behandlar detta ämne kan du bland annat läsa om de senaste trenderna, tips och trix om inredning, spännande gör det själv projekt samt personliga hemma hos reportage. Är du dessutom verksam inom branschen, kanske säljer textilier eller designar dina egna ljusstakar, kan denna typ av blogg vara ytterligare ett sätt att följa med i det senaste. Eftersom det finns ett stort antal bloggar på internet idag, vissa bra, andra mindre bra, kan det dock vara svårt att hitta en som man fastnar lite extra för. Om du vill ha tips på bloggar som ägnar sig åt heminredning och kanske till och med hitta ett guldkorn eller två är det bara att läsa vidare.

Från idé till mångmiljonföretagare

En kvinna med sin laptop i knät

Om du vill ha en chans att följa med i de senaste trenderna är riktigt bra inredningsbloggar ett måste. Ett utav de mest kända ansikten inom inredning och konst idag är Carolina Gynning, åtminstone här i Sverige. Gynning tjänar miljoner på att göra det hon gör bäst, det vill säga måla och sedan pryda diverse inredningsdetaljer med sin konst. I hennes blogg kan du tjuvkika på kommande kollektioner samt ta del utav hennes liv som konstnär och designer. En annan populär blogg är 34 kvadrat. Denna sida drivs av Emelie Ekman och behandlar såväl boende som snygga inredningsdetaljer. När bloggaren flyttade ihop med sin pojkvän fick hon dock kompromissa med sin stil och bloggen tog en ny riktning. Från att ha haft en väldigt feminin inredning i rosa och vita toner har hon nu fått ge plats åt kallare metaller och gråa nyanser. Ytterligare en välkänd och omåttligt populär bloggare är Frida Ramstedt. Hon driver Sveriges äldsta och mest lästa blogg om just inredning och vann 2016 priset som årets inredningsblogg. Här finner du inga bilder från Fridas eget hem, istället fokuserar hon på trender och nyheter inom inredningsvärlden.

Tips från omvärlden

Om du inte vill begränsa dig till lilla Sverige utan också är intresserad av inredning från resten av världen kanske Ulrika Randel kan vara något för dig. Hon driver bloggen “Seventeendoors”, en svensk sida som även behandlar internationell heminredning. Förutom bilder från hennes vackra stockholmslägenhet delar hon även med sig av nyheter från utländska böcker, magasin och bloggar. Om du känner dig lite osäker på din engelska men ändå vill hänga med i internationella trender är denna blogg ett säkert kort. Om du istället vill ha tips på sköna sängar, titta på vackra inredningsbilder och läsa om de senaste amerikanska trenderna kan Coco Kelley vara ett alternativ. Denna blogg skrivs helt och hållet på engelska och grundades 2007 av Cassandra LaValle. Språket är inte speciellt svårt och texterna är inte direkt långa, här är det mer de vackra bilderna som lockar. Så länge du kan grunderna i det engelska språket kan även du hänga med i Cassandra LaValles underbara värld.