Alexandra “Kissie” Nilsson

Få kan ha undgått att höra om Alexandra Nilsson, även kallad Kissie, och hennes blogg. Som en utav de mest välkända bloggerskorna i Sverige delar hon med sig av sin vardag, publicerar vackra bilder på sig själv och sin pojkvän, producerar underhållande videoklipp och mycket annat. Efter att ha inlett sin karriär som en provocerande och högljudd bloggare har hon idag vuxit upp och utvecklats. Hennes blogg är fortfarande välbesökt och genom åren har hon deltagit i såväl tv-program som i webb-tv. Hon syns också minglandes på kändistäta evenemang i Stockholm samt på populära nattklubbar och barer, gärna omringad av sitt glada tjejgäng. Om du ännu inte besökt Kissies blogg bör du göra det, om inte annat så för att skapa dig en egen uppfattning.

Den nya vardagen

I takt med att stora delar av vår vardag flyttar in på internet skapas även nya arbetstillfällen. Idag är det därför lika vanligt att säga att du är bloggare som kock eller läkare. Det finns bloggare som uttalar sig om allt i media, bloggare som delar med sig av sminktips och bloggare som fokuserar mest på mode. Kissie är nog ett mellanting. Hennes blogg kretsar mest kring den vardag hon lever i Stockholm, men hon delar även med sig av roliga skönhetstips, visar upp de senaste inköpen och debatterar för sina åsikter. Hon är en ung kvinna med skinn på näsan, och spelar hon bara sina kort rätt har hon utan tvekan världen för sina fötter. Om du har följt henne från början har du troligtvis också reflekterat över den resa hon har gjort, en resa som skett inför ögonen av stora delar av Sveriges befolkning.

Framtiden är ljus

Alexandra Nilssons framtid är oerhört ljus. På gymnasiet valde hon att studera ekonomi men hoppade sedan av studierna för att på heltid kunna fokusera på bloggen, ett beslut som i efterhand kan tyckas smart. Tack vare hennes unga ålder har hon fortfarande gott om tid på sig att studera vidare, om det är något hon skulle vilja göra i framtiden. Oavsett om hon väljer att skriva om sexleksaker, sminkprodukter, dagens problem för kvinnor i Sverige eller krigen i Mellanöstern har hon en publik som lyssnar på henne, något som är guld värt för vilken skribent som helst. Tack vare henne deltagande i olika folkkära tv-program, så som “Fångarna på fortet”, har hon blivit ett namn som hela Sverige känner till, ung som gammal, oavsett om man har läst hennes blogg eller inte.