Vill du börja blogga?

Det är många som bloggar på nätet och skriver om sitt liv. En del har något speciellt de skriver om som berör och engagerar dem i vardagen. Det har aldrig varit enklare än nu att skaffa sig en blogg och börja.


Prova med en gratisvariant
Det finns gratis bloggar som inte kostar något att använda sig utav. De har en enkel uppbyggnad i sin struktur och kan användas både för mobil och på vanlig dator. Du kan enkelt lägga in ett blogginlägg och redigera foton och text. Sätta en tagg på texten så att den blir enkel att hitta tillbaka till när du vill söka efter något. Du har även tillgång till statistik för att se hur många som besökt bloggen och under vilken tid på dygnet.


Blog Weblog Media Digital Social Dictionary Online Concept - Stock Image

Reklam eller inte
Om du väljer att blogga på en gratis site ska du vara med veten om att det kommer finnas reklam på sidan. Sidan måste finansieras på något sätt. Titta igenom sidan och se efter vilken typ av reklam som kommer att finnas på bloggen eller bloggarna. Det kanske är någon typ av reklam som du inte står bakom. Då känns det förmodligen inte så bekvämt att använda sig utav den sidan. Det finns en sida där man kan blogga på Svenska samt som är reklamfri. Det bör tilläggas att du kan tjäna pengar på en del reklam. Läs noga igenom vad som gäller för din sida.


Tips
den här sidan har de testat en del olika bloggar som är gratis. Det kan vara intressant att läsa och jämföra de olika gratisbloggarna. Lyssna runt i din omgivning och vänkrets. Det finns en del av dina vänner som bloggar och som kanske till och med tjänar pengar på det. Ta del av deras lärdom och misstag så du slipper göra dem. Du kommer bli förvånad så mycket kunskap det finns omkring dig när du börjar fråga. Lycka till med din nya framtida blogg.