Skvallerbloggar

Är du också nyfiken på vad som händer i omvärlden? Kanske är det kända skådespelare eller andra kända ansikten som intresserar dig mest? Då finns det ett flertal bloggar du kan vända dig till för att få reda på mer! Sedan internet tog världen med storm har intresset för skvallertidningar minskat och intresset för bloggare ökat. Om den person du är intresserad av har en egen blogg kan du här lära dig mer om individens intressen, tankar och funderingar, men det finns även bloggar som sammanfattar kändisarnas inlägg och sedan delar med sig av det mest intressanta. Det finns också bloggar som fokuserar på de mest kända individerna på YouTube samt skribenter som ägnar sig åt ännu större kändisar, så som filmstjärnor och modeller världen över. Vad du föredrar att läsa om är helt upp till dig, men om du ännu inte hittat en blogg som stillar din nyfikenhet kan våra tips kanske hjälpa dig på traven.

Tips på läsvärda bloggar

Sveriges absolut största skvallerblogg om kändisar och bloggare är “Bloggbevakning”. I denna blogg ägnar sig skribenten åt kändisar som fixat tänderna, bloggare med feministiska frågor, photoshopmissar, kommentarsfält som spårat ur och mycket annat. Bloggen är både hatad och älskad av såväl läsare som bloggare och blandar skvallret med personliga åsikter och frågor till läsarna. Även kommentarfältet till denna blogg är underhållande, så missa inte att kika in även här. En annan pärla bland skvallerbloggarna är “Bloggkommentatorerna”. Denna blogg har funnits sedan 2008 och har en något snällare ton än många andra. Den är dock inte lika välbesökt och har bara ett fåtal kommentarer till varje inlägg. Om du är mer intresserad av svenska och internationella kändisar kan sidan “Stoppa pressarna” vara något för dig. Här hittar du det senaste skvallret om såväl det svenska kungahuset som om Justin Bieber eller Brolle. På samma sida hittar du också “Svenska bloggare” en lite snällare skvallerblogg som passar den som bara vill ha en sammanfattning av bloggarnas aktiviteter, utan elaka åsikter och ryktesspridning.

Skvaller världen över

I våra svenska skvallerbloggar kan du läsa om hur tandläkare Stockholm kan ge dig ett filmstjärneleende, men i de internationella bloggarna får du istället läsa om riktiga filmstjärnor. De mest kända exemplen på bloggar som ägnar sig åt just detta är troligtvis “Perez Hilton” och “Just Jared”. För dig som är van vid de minimalistiska nordiska bloggarna kan designen på dessa sidor lämna en del att önska, men när du väl vant dig vid det något röriga intrycket finns här en hel del skvaller att välja mellan. Dessa två bloggar avhandlar såväl dokusåpastjärnor som filmstjärnor och sångare och ger dig mer information är du någonsin kunnat drömma om. Du får dessutom lära dig om kändisar du aldrig hört talas om, samt om modeller och internationella influencers som jobbar hårt för att göra sig ett namn. Alla bloggar som nämnts i denna text uppdateras dessutom dagligen, så det finns alltid något spännande för dig att läsa. Det kan bara inte bli bättre!