Maxa sajten: Delegera din IT

Att driva en blogg, en webshop eller ett annat internetföretag kräver både bra innehåll och en välfungerande sajt. Alla dina plugins, tekniska lösningar och din säkerhet måste fungera optimalt när varje besökare går in på sidan. Det är många som lägger ner mycket tid på sitt innehåll, men missar hur viktigt det tekniska är. Delegera din IT så kommer dina sajter att fungera utan problem medan du fokuserar på vad du verkligen är skicklig på.

Skaffa digital harmoni

Vad är egentligen digital harmoni? Jo, det är när:

  • arbetet och kommunikationen mellan datorer både internt och externt fungerar utan problem
  • då alla uppdateringar sköts i rätt ögonblick
  • då de senaste och bästa programmen finns tillgängliga och allt är gjort för att du verkligen ska få maximalt med besökare.

Det är viktigt för både stora och små företag, för bloggar och webshoppar som vill växa och blivande konsulter online. Låt oss säga att du har skrivit en mycket intressant artikel som du delar på sociala medier. Det visar sig att den här blir tämligen viral. Det är många som läser den och sedan delar den vidare. Du har klarat det! Nu ska din sajt växa på allvar, eller hur? Problemet är bara att om du inte har rätt tekniska lösningar så klarar faktiskt inte din sajt att ta emot alla nya besökare samtidigt. Den kraschar. Det blir svårt för dina besökare att komma in och sidan laggar. Precis vad du inte behöver. Det är därför det är smart om du redan nu anlitar Nordlo för att få maximal digital harmoni. Testa redan idag.

Satsa på vad du verkligen kan

Genom att överlåta det tekniska åt ett externt företag som Nordlo kan du fokusera på vad du verkligen är skicklig på: skriva texter med bra innehåll, driva en webbshop eller erbjuda en konsultation som många efterfrågar. Istället för att du spenderar timmar på att försöka ta reda på vad som är fel eller att du skapar en sajt som aldrig rankar högt på google för att du inte har den tekniska kunskapen som du behöver för att allting ska fungera så SEO-vänligt som möjligt, så lägger du din tid på vad du kan. Att delegera är faktiskt viktigt för att växa som företag. Se det som en investering till ditt framtida mer fria liv.